
نوای جنوب:مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اجرای ۱۵۶ پروژه زیرساختی با هدف بهبود وضعیت آب در نقاط مختلف استان خبر داد.
نوای جنوب:مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اجرای ۱۵۶ پروژه زیرساختی با هدف بهبود وضعیت آب در نقاط مختلف استان خبر داد.
ابوالحسن عالی با اعلام این خبر اظهار داشت: به منظور ارتقاء پایداری تأمین آب و عبور از پیک مصرف در تابستانهای پیش رو، ۱۵۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۷۴۵ میلیارد تومان در استان بوشهر در دست اجراست.
وی افزود: این پروژهها شامل احداث و توسعه تأسیسات آبشیرینکن، نوسازی و بهسازی خطوط انتقال و توزیع، و حفر، کفشکنی و تجهیز چاههای آب در شهرستانهای مختلف استان است.
مدیرعامل آبفای بوشهر با تشریح اقدامات انجامشده در شهرستانها گفت: در دشتستان، پنج حلقه چاه جدید حفر و ۲۲ حلقه چاه موجود کفشکنی و تجهیز میشود. در جم نیز عملیات حفر پنج حلقه چاه و تجهیز ۱۴ حلقه در حال انجام است. در شهرستان دیر نیز دو حلقه چاه حفر و هفت حلقه تجهیز میشود.
وی ادامه داد: در دیلم عملیات بهسازی و تجهیز سه حلقه و کفشکنی دو حلقه چاه در حال انجام است و در کنگان نیز دو حلقه چاه حفر و شش حلقه تجهیز خواهد شد. همچنین در دشتی، شش حلقه چاه جدید حفر و ۹ حلقه تجهیز میشود. در عسلویه نیز دو حلقه چاه حفر و سه حلقه تجهیز شده و در تنگستان نیز دو حلقه چاه حفر و یک حلقه تجهیز میشود.
عالی به طرحهای قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) نیز اشاره کرد و گفت: این قرارگاه در حال اجرای پروژههایی است که در صورت تکمیل، نقش مؤثری در تأمین آب پایدار استان خواهند داشت. وی تأکید کرد: تکمیل این طرحها نیازمند تأمین بهموقع اعتبارات است.
وی یادآور شد: از جمله این پروژهها میتوان به خطوط انتقال دیلم، خط کوثر به مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی دشتستان، انتقال آب از سد ارغون، احداث مجتمعهای آبرسانی دمیگز، خیرآباد و حسینزائری و احداث مخازن ذخیره در تنگ ارم و سالمآباد اشاره کرد.
مدیرعامل آبفای بوشهر همچنین از اجرای طرحهای زیرساختی در مرکز استان خبر داد و گفت: پروژههایی مانند نشتیابی مخازن ۲۰ و ۳۰ هزار مترمکعبی بوشهر، اجرای خطوط آبرسانی، اصلاح شبکههای فرعی در منطقه بیسیم به طول ۹۸۹۵ متر، انتقال آب از تنگکها به طول پنج کیلومتر، و اصلاح ۲۷ کیلومتر شبکه توزیع آب در بوشهر در حال انجام است.
وی افزود: بهروزرسانی و پایداری ایستگاههای پمپاژ در مناطق بهمنی، شیلات و تأسیسات شهید ماهینی نیز در دستور کار قرار دارد.
عالی توسعه آبشیرینکنها را از اولویتهای اصلی دانست و تصریح کرد: بهرهبرداری از سه سایت جدید آبشیرینکن در شهرستانهای کنگان، دیر و عسلویه با ظرفیت ۱۳ هزار و ۷۵۰ مترمکعب در شبانهروز و تکمیل ظرفیت تأسیسات نورویژه، سعدآباد و سیراف به ظرفیت ۲۴ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، در مجموع ظرفیت تولید روزانه آب شیرین به ۳۸ هزار و ۲۵۰ مترمکعب خواهد رسید.
وی تأکید کرد: اجرای این پروژههای حیاتی مستلزم همراهی و حمایت جدی مسئولان استانی و ملی در تأمین منابع مالی است تا بتوانیم خدمات مؤثرتری به مردم استان ارائه دهیم.