نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 27 فروردين 1404 - 17:50

نوای جنوب:رئیس کمیسیون انرژی و نماینده جنوب استان بوشهر در مجلس با اشاره به دیدار مسئولان ارشد قوای سه گانه با مقام معظم رهبری، گفت:








نوای جنوب:رئیس کمیسیون انرژی و نماینده جنوب استان بوشهر در مجلس با اشاره به دیدار مسئولان ارشد قوای سه گانه با مقام معظم رهبری، گفت:

 

باید برای مدیریت مصرف انرژی برنامه‌ریزی و راهکارهایی را پیدا کرد و با دید کارشناسی به مسائل نگاه و موضوع صرفه‌جویی را پیگیری کرد.

با رویکردی که برای تحقق احکام برنامه هفتم پیشرفت داریم انتظار می‌رود در بحث سرمایه‌گذاری در صنایع بالادستی و پایین دستی تولید انرژی برنامه‌هایی ارائه شود و کمیسیون انرژی مجلس هم برای نظارت بر اجرای آن‌ها اعلام آمادگی می‌کند.

در کشور قوانین و مقررات و دستورالعمل‌های خوبی وجود دارد، اما با پیگیری درست باید به سمت اجرایی کردن آن‌ها برویم.



کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار