![](/themes/navayejonoub/images/header_print.png)
نوای جنوب:رئیس سازمان بسیج سازندگی استان در بازدید از عملیات رو کش آسفالت محور احشام احمد _گوابین تاابتدای جادی ساحلی از پیشرفت 100 درصدی این پروژه خبر داد.
نوای جنوب:رئیس سازمان بسیج سازندگی استان در بازدید از عملیات رو کش آسفالت محور احشام احمد _گوابین تاابتدای جادی ساحلی از پیشرفت 100 درصدی این پروژه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری نوای جنوب سرهنگ پاسدار اکبر پورات رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر از اجرای عملیات پروژه بهسازی راه ها بازدید کرد و گفت: پروژه روکش آسفالت محور روستای احشام احمد گوابین و روستای قلعه سرهان که به پروژه رود حله گفته می شود تا ابتدای جادی ساحلی به طول 8 کیلومتر و با اعتباری بیش از 26 میلیارد ریال که مبلغ 15 میلیارد آن از طریق قیر رایگان بسیج سازندگی تامین شده اجرا شده است.
پورات ادامه داد: این پروژه هم اکنون 100 درصد پیشرفت داشته است .
وی اضافه کرد: این پروژه با هدف نگهداری جسم راه، تسهیل در عبور و مرور، افزایش ضریب ایمنی، کاهش سوانح جادهای و خسارتهای جانی و مالی ناشی از آن بوده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر : این پروژه که به طول 8 کیلومتر و با مبلغ 26 میلیارد ریال اعتبار به پایان رسید و آماده افتتاح و بهره برداری جهت استفاده مردم شریف این منطقه از نعمت راه مناسب و آسفالته خواهد بود.