کد خبر: 45876 ، سرويس: سایر اخبار
تاريخ انتشار: 30 آذر 1403 - 16:37
ژست سهل‌انگارانه پزشکیان مقابل اردوغان سوژه شد!

نوای جنوب: یک رسانه ترک در واکنش به ژست دست به سینه پزشکیان مقابل اردوغان نوشت: به نظر می‌رسد رئیس جمهور ایران متوجه شده است که رهبر واقعی جهان اسلام کیست!

نوای جنوب: یک رسانه ترک در واکنش به ژست دست به سینه پزشکیان مقابل اردوغان نوشت: به نظر می‌رسد رئیس جمهور ایران متوجه شده است که رهبر واقعی جهان اسلام کیست!غلامرضا علیزاده در این باره نوشت: “بارها به دکتر مسعود پزشکیان، تذکار داده شد که مراقب ادبیات گفتاری و نیز زبان بدنش باشد. اینجا ساحتِ مخوفی‌ست به‌نام “جهانِ سیاست” که از هر اکت و رفتارت، نُت‌برداری می‌کنند و به نامت سَند میزنند.

پیش‌تر نیز در دیداری که پزشکیان با امیران و فرماندهان نیروهای مسلح داشت، به چگونگی مصافحه‌اش با سردار رادان اشاره داشتم که فلانی در چارت سازمانی، بعد از وزیر کشورت قرار می‌گیرد. و رئیس و نماینده جمهور می‌بایست جایگاهش را به عنوان شخص دوم مملکت مطمح نظر داشته باشد، وگرنه سبب بروندادهای رفتاریی می‌شود که در سفر پیشینِ ایشان به اقلیم کردستان دیده‌ایم و اکنون هم در قاهره می‌بینیم. همه‌چیز را نباید به شوخی گرفت آقای رئیس‌جمهور!”

photo_2024-12-20_10-14-56

لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/45876