نوای جنوب:جشن جوانه ها ویژه دانش آموزان پایه هفتم با حضور ابراهیم حسینی بخشدار شبانکاره، کورش رستمی رئیس اداره آموزش و پرورش، سایر مسئولین، مدیران، معاونین، دبیران و دانش آموزان مدارس متوسطه اول در پایه هفتم در محل سالن اجتماعات دانش آموزی(سالن تربیت) برگزار گردید.
نوای جنوب:جشن جوانه ها ویژه دانش آموزان پایه هفتم با حضور ابراهیم حسینی بخشدار شبانکاره، کورش رستمی رئیس اداره آموزش و پرورش، سایر مسئولین، مدیران، معاونین، دبیران و دانش آموزان مدارس متوسطه اول در پایه هفتم در محل سالن اجتماعات دانش آموزی(سالن تربیت) برگزار گردید.
ابراهیم حسینی بخشدار شبانکاره در این مراسم ضمن تبریک سال تحصیلی جدید به دانش آموزان و فرهنگیان و تبریک ولادت با سعادت پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: دوره ابتدایی در واقع اولین دوره تحصیلی در آموزش و پرورش محسوب می شود، دوره ای که شما اصول پایه و اولیه رشد عقلی، عاطفی، اجتماعی، شهروندی و نیز جسمی و مهارتهای لازم برای زندگی فردی و اجتماعی بهتر را فراگرفته و با موفقیت پشت سر گذاشته اید .
ابراهیم حسینی عنوان نمود: دوره متوسطه اول به مانند اوج گیری یک هواپیما ست که می خواهد مسیر به اوج رسیدن را بپیماید که اولیاء دانش آموزان می بایست با درک حساسیت های تحصیلی و تربیتی در این دوره در کنار روند آموزشی و پرورشی فرزند خود در مدارس همواره با مدیران و معلمان در ارتباط موثر قرار گیرند.
بخشدار و رئیس شورای آموزش و پرورش منطقه شبانکاره با تاکید بر اولویت قرار داشتن آموزش و پرورش و همچنین مدارس تصریح کرد: در این خصوص ما در راستای پیشبرد پروژه مهر در بخش به شهرداری و دهیاری ها اعلام نموده ایم تا آنجا که می توانند در کنار آموزش و پرورش و مدیران مدارس قرار بگیرند تا شرایطی مطلوب را برای بازگشایی مدارس و حضور شما دانش آموزان در مدرسه ایجاد کنیم.
حسینی در ادامه با اشاره به اهمیت آموزش در جامعه بیان داشت: در جوامعی که با تمام امکانات به آموزش و پرورش اهمیت می دهند به نتایجی مطلوب و برجسته در رشد و بالندگی رسیده اند. چرا که این دانش آموزان هستند که آینده جامعه و کشور را خواهند ساخت.
بخشدار شبانکاره در ادامه به اهمیت علم و محوریت علم در زندگی با اشاره به نصیحت مولای متقیان امیرالمومنین حضرت امام علی (ع) به یک از مریدان خویش به نام کمیل در نهج البلاغه پرداخت و دانش آموزان را به فراگیری علم و تربیت اسلامی تشویق کرد و بیان داشت: مولای متقیان حضرت علی (ع) می فرمایند علم از ثروت بهتر است چرا که ثروت اندوزان از ثروت خویش مجبورند محافظت کنند اما علم از عالمان پاسداری می کند- مال با هزینه کردن کاستی می گردد در حالیکه علم با انفاق افزون می گردد- ثروت اندوزان با زوال مالشان از بین می روند اما علم اندوزان همیشه پایدارند- انسان در دوران حیات بوسیله علم کسب طاعت خدا می کند و بعد از وفات نام نیک از او می ماند در حالیکه داشتن مال به تنهایی نه باعث طاعت خداوند و ماندگاری نام نیک است مگر اینکه با آن مال کاری خیر و عام المنفعه انجام دهیم- علم فرمانده است و مال فرمانبردار- ثروت اندوزان هلاک شده اند در حالی که ظاهرا در صف زندگی هستند ولی دانشمندان تا جهان برقرار است زنده اند.
وی سپس افزود : (علم بهتر است یا ثروت) این سئوالی آشنا برای همه ی ماست که به زیباترین شکل توسط امام علی (ع) پاسخ داده شده است؛ به این معنی که معلمی که با اخلاص و انفاق تمام آنچه را می داند و در طی سالها آموخته و تجربه کرده است را به دانش آموزان می آموزد در واقع بذر تفکر صحیح و تعقل را در جامعه نشر می دهد و دانش آموزان باید قدر این علم و تجربه را بدانند و خوب فرا گیرند و این از ارزشمند ترین اعمال در جامعه انسانی ست."
همچنین در این ویژه برنامه کورش رستمی رئیس آموزش و پرورش منطقه شبانکاره با تبریک بازگشایی مدارس به دانش آموزان و معلمان گفت: پایه هفتم به نوعی نیمه ی مسیر تحصیلی شما دانش آموزان در سنین مدرسه است که دارای شرایط خاص خود می باشد .
رستمی در ادامه بیان کرد: دانش آموزان در دوره متوسطه بر خلاف مدارس ابتدایی با چندین دبیر سرکار دارند و هر درس را یک دبیر مخصوص خودش تدریس می کند.
وی با اشاره به تاثیر نمرات درسی این دوره تحصیلی در آینده هدایت تحصیلی و انتخاب رشته تصریح نمود: دانش آموزان پس از این دوره با توجه به کیفیت درسی و استعداد های تحصیلی رشته خود را برای ادامه تحصیل در متوسطه دوم انتخاب می کنند؛ پس می بایست تلاش بیشتری در فراگیری درس داشته باشند.