نوای جنوب:به گزارش واحد روابط عمومی و امور فرهنگی پتروشیمی بوشهر :مدیرعامل پتروشیمی بوشهر که در حاشیه برگزاری پنجمین سمینار تخصصی متانول سخن می گفت، از موافقت ضمنی دولت و پتروشیمی بوشهر در تکمیل زنجیره تولید متانول به عنوان طرح اولویتدار دولت که در دستورکار قرار دارد، خبر داد.
نوای جنوب:به گزارش واحد روابط عمومی و امور فرهنگی پتروشدریمی بوشهر :
مدیرعامل پتروشیمی بوشهر که در حاشیه برگزاری پنجمین سمینار تخصصی متانول سخن می گفت، از موافقت ضمنی دولت و پتروشیمی بوشهر در تکمیل زنجیره تولید متانول به عنوان طرح اولویتدار دولت که در دستورکار قرار دارد، خبر داد.
دکتر جواد حاتمی مدیرعامل و عضو هیأت مدیره پتروشیمی بوشهر، افزود:
پتروشیمی بوشهر دارای بزرگترین زنجیره ارزش در بین پتروشیمیهای کشور می باشد و به عنوان بزرگترین طرح در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در حال بهرهبرداری و احداث است. وی با بیان اینکه این پتروشیمی در سه فاز توسعه مییابد، افزود: هماکنون در فاز نخست پتروشیمی بوشهر، واحد شیرینسازی به ظرفیت ۲/۵میلیون تن در سال در حال بهرهبرداری است. همچنین در این فاز، واحد یک میلیون و ۶۵۰ هزار تنی متانول و واحد جداسازی هوا (ASU) به بهرهبرداری رسیده است که علاوه بر نیاز مجموعه پتروشیمی بوشهر، مازاد آن به شرکتهای همجوار عرضه میشود. حاتمی بیان کرد: در همین فاز که در سایت ۲۰ هکتاری این مجتمع واقع شده، واحد استحصال اتان قرار دارد که کل گاز شیرینسازی شده در واحد پالایشگاهی در آن واحد تفکیک و استحصال اتان، متان و سایر محصولات انجام میشود. وی همچنین گفت: بر اساس مصوبات مجمع، تکلیف شده بود در صورت اعمال نرخ خوراک ۷ هزار تومانی و زیانده شدن مجموعه پتروشیمی بوشهر، ظرفیت تولید به ۸۳ درصد و سپس ۶۷ درصد کاهش یابد، ولی این اتفاق رخ نداد و با توجه به آنکه تولید گاز شیرین و استحصال در مجموعه پتروشیمی بوشهر در حال انجام است، بهای تمام شده پایینتر خواهد بود و با بررسیهای صورت گرفته، مجموعه پتروشیمی بوشهر با تولید متانول وارد سوددهی خوبی شده است، به همین دلیل ظرفیت را افزایش داده و هماکنون تولید در مرحله نخست روی ۹۵ درصد پایدار شده است. عضو هیات مدیره پتروشیمی بوشهر با بیان اینکه در فاز سوم توسعه این پتروشیمی، تکمیل زنجیره تولید متانول پیشبینی شده است، تصریح کرد: با موافقت ضمنی دولت و پتروشیمی بوشهر تکمیل زنجیره تولید متانول به عنوان طرح اولویتدار دولت مطرح و از محل خط اعتباری اخیری که برای تأمین مالی مجموعههای بزرگ پیشبینی شده، این مرحله نیز در دستورکار قرار گرفت و به زودی تولید اسید استیک و وم(VAM) به ترتیب با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن و ۲۵۰ هزار تن عملیاتی میشود.