کد خبر: 36988 ، سرويس: اخبار استان بوشهر
تاريخ انتشار: 14 فروردين 1402 - 17:11
معاون استاندار بوشهر: تصمیم گیری مسئولان همراه با پیوست «کاهش تورم» باشد

نوای جنوب:اکبر پورات معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر  با اشاره به اینکه بیش از یک دهه است که شعار سال با محوریت اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب نام‌گذاری می‌شود، اظهار داشت: با تدبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با توجه به شرایط کشور شعارهای سال به طور کاملا هدفمند و هوشمندانه به مسائل اقتصادی اختصاص یافته است. 





نوای جنوب:اکبر پورات معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر  با اشاره به اینکه بیش از یک دهه است که شعار سال با محوریت اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب نام‌گذاری می‌شود، اظهار داشت: با تدبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با توجه به شرایط کشور شعارهای سال به طور کاملا هدفمند و هوشمندانه به مسائل اقتصادی اختصاص یافته است. 

 

🔷وی افزود: تمرکز راهبردی بر موضوع تولید در سال‌های گذشته از سوی مقام معظم رهبری دارای یک منطق قوی و علمی است و علت آن این است که تولید کلید واژه اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور است و امیدواریم با تلاش مسئولان و حمایت و همراهی همیشگی مردم، برنامه‌های اقتصادی دولت در ۱۴۰۲ سال عبور از موانع و مشکلات باشد. 

 

🔷پورات با بیان اینکه امسال نیز در ادامه شعارهای اقتصاد محور دو مسئله تورم و تولید به خوبی مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، گفت: به اعتقاد اینجانب بخش اول شعار(مهار تورم) یک ضرورت جدی و مطالبه‌ عامه جامعه است که تحقق نتیجه مطلوب و قابل لمس برای آحاد مردم می‌تواند در تقویت مؤلفه‌های مختلف قدرت نقش آفرینی کند و نارضایتی‌ها را کم کند و انسجام را بیشتر نماید و به توسعه سرعت ببخشد. 

 

🔷معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر ادامه داد: لازمه اینکار توجه جدی به خروجی و تصمیمات جلساتی است که می‌تواند تاثیر موثری بر کنترل تورم بگذارد لذا تمامی مسئولین باید تلاش کنند تا در تصمیم گیری‌ها یک پیوست مرتبط در کاهش تورم اجرایی شود. 

 

🔷وی با تاکید بر اینکه عمل به شعار سال به عنوان نقشه صرفا نباید به مکاتبات مرسوم اداری ختم شود، عنوان کرد: اقدامات مستمر، جهادی و موثر باید صورت بگیرد و در جایی که قوانین بر تورم تاثیر می‌گذارد باید مورد تجدید نظر قرار بگیرد. 

 

🔷پورات افزود: مخاطب شعار سال فقط دستگاه‌های اجرایی و دولتی نیستند بلکه آحاد جامعه مورد خطاب است، لذا باید یک اراده جمعی در جهت تحقق شعار سال شکل بگیرد. 

 

🔷معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: بخش خصوصی، مردم، کاسبان محلی و صاحبان مشاغل می‌توانند در این مسیر موثری کمک کنند و این انسجام هر چه بیشتر باشد در موفقیت نیز موثرتر خواهد بود. 

 

🔷وی با بیان اینکه نقش نهادهای نظارتی در بازار جهت مقابله با احتکارگران موثر است، تصریح کرد: نظارت اگر هوشمندانه باشد یقینا نقش بسیار تاثیرگذاری خواهد داشت. 

 

🔷پورات با اشاره به بخش دوم شعار سال (رشد تولید) بیان کرد: در استان بوشهر از ابتدای روی کار آمدن دولت مردمی ایران قوی آیت الله رئیسی تمامی جهت گیری‌ها منطبق بر راهکار رشد تولید است و ما معتقدیم تکمیل زنجیره‌های صنایع در استان به ویژه حوزه انرژی، شیلات دام، طیور و کشاورزی می‌تواند در مهار تورم موثر واقع شود. 

 

🔷معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر عنوان کرد: در سال گذشته هر فعالیتی که در افزایش تولید کمک کند حمایت شده است و این حمایت‌ها در سال جدید با جدیت بیشتری در این استان دنبال خواهد شد و هر گونه سنگ اندازی در تولید از نگاه دولت مردود است. 

 

🔷پورات خاطرنشان کرد: امیدواریم با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سال جدید بخش خصوصی با توان بیشتری پای کار بیاید و دولت نیز قطعا برنامه‌های ویژه‌تری خواهد داشت و مسئولان نیز باید امسال برای مهار تورم از ظرفیت بخش خصوصی بیشتر استفاده نمایند. 

لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/36988