نوای جنوب:
نوای جنوب:
بلالهای رنگارنگ
خاطرم هست که در مقالهای دیگر هم درباره این گونه خاص از ذرت صحبت کردهایم. این گیاه که بومی قاره آمریکاست ظاهرا بدون هیچ نوع تغییر ژنتیکی یا تلاشی، دانههای رنگارنگ و زیبایی دارد. این ذرت، "ذرت نگین شیشهای" نام دارد و نظر بسیاری در سراسر دنیا را به خود جلب کرده است.
جادهای در زیر دریا
البته این تیتر کاملا با واقعیت تطابق ندارد و این جاده، یک خیابان معمولی است. پدیدهی آب و هوایی خاصی باعث تغییر شکل و ظاهر آسمان و ابرها شده و به این ترتیب آسمانِ ابری با ظاهر دریا در روزهای بارانی مو نمیزند.
یک دنیای کامل در بطری شیشهای
فرد حاضر در این تصویر دیوید لاتیمر نام دارد. او در سال 1960 دربِ این بطری شیشهای حاویِ گیاه را بست و تا به امروز تنها یک بار و در سال 1972 و برای اضافه کردن آب، درب این بطری باز شده است. جالب است بدانید که دیوید لاتیمر موفق شده در این بطری یک اکوسیستم کامل را به وجود بیاورد و این اکوسیستم بدون نیاز به خارج میتواند تمام نیازهای خودش را رفع کند. در خاک موجود در این بطری باکتریهایی وجود دارد که برگهای خشک و فروافتاده را تجزیه میکند و به این ترتیب اکسیژن مورد نیاز برای فتوسنتز برگها فراهم میشود. جالب است بدانید در 50 سال گذشته حتی هوا هم وارد این بطری نشده است.
نقش حیاتی هر عضو یک اکوسیستم
این تصویر از تاثیرِ صدفهای خوراکی در تصفیه آب در چند روز گذشته بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. هر دو آکواریوم از یک آب مشابه و در زمانی یکسان پر شدهاند و آکواریومِ سمت راست به خاطر نقش صدفها آب تمیزتر و شفافتری دارد.
بذری که میخواست درخت شود
این تصویر هم در چند روز گذشته به عنوان نشان و نمادی از امید و رویش در شرایط سخت بسیار مورد توجه کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفته است. این درخت انجیر در شهر باکولی در کشور ایتالیا به صورت وارونه و از زیر سقف یک تونل روییده است و ظاهرا هر سال حتی انجیر هم میدهد.
وقتی یک مجسمه شیفته آواز زیبایت میشود
عکاس این عکس لحظه بسیار جالبی را ثبت کرده است. این مجسمه در واقع یادبود سینت فرانسیسکو است و گویی برای بهتر شنیدن آواز خوش پرنده، گوشش را به آن نزدیک کرده است.
همسایگیِ رنگها
این عکس زیبا و چشمنواز از مرز بین دو زمین کشاورزی گرفته شده است. در زمین سمت چپ گندم کاشت شده و زمین سمت راستی به کشت گیاهِ خوشرنگِ لوِندِر یا اسطوخودوس اختصاص یافته است.
دستهایی که به سمت آسمان دراز شدهاند
اگر علاقمند به مستندهای حیات وحش باشید حتما تابحال درباره جزیره ماداگاسکار و گونههای گیاهی و جانوری منحصربفرد این جزیره شنیدهاید. یکی از گونههای عجیب و مختص این جزیره، درختان بائوباب است که با ارتفاع بسیار زیادشان و البته ظاهری متفاوت با درختان رایج در نقاط دیگر کره زمین توجه توریستها را به خود جلب میکند.
به این میگویند استتار
این تصویر هم با ستایش مهارت این گربهسان در استتار بدنش و یکی شدن با طبیعت بسیار دست به دست میشود. چند ثانیه طول کشید تا بتوانید این شکارچی زبردست را پیدا کنید؟
نه کاملا پرنده، نه کاملا اژدها
این پرنده که ظاهر عجیب و متفاوتش بسیار جلب توجه میکند و به ویژه به خاطر شباهتش به تصویر اژدها در انیمیشنها و فیلمها به اشتراک گذاشته میشود، The Great Eared Nightjar یا شبگردِ بزرگ گوش نامیده میشود.
دربست تا رودخانه تایمز!
حتما قبول دارید که این تصویر به معنی واقعی کلمه شکار لحظههاست و عکاس آن حتما بابت همراه داشتن دوربینش در آن لحظه احساس خوش شانسی میکند. مارتین له-مِی با ثبت این عکس در پارکِ هورنچِرچ کانتری در لندن بسیار مشهور شد. مارتین موفق شد با موقعیت شناسی از اتفاق و پدیدهای عجیب و غیرمعمول عکاسی کند. در این عکس یک راسوی کوچک سوار بر یک دارکوب مشغول لذت بردن از مناظر است.
اگر روز بدی داشتهاید به گِرترود و مدل موهایش نگاه کنید!
صاحب این پرنده عکسی از حیوان خانگی خاصش را با این شرح با بقیه به اشتراک گذاشته است:"اگر تا به این لحظه روز خوبی را سپری نکردهاید کافی است نگاهی به اردکِ بامزه من، گرترود بیاندازید." این اردک از گونه اردکهای کاکلدار است و این ظاهر، ظاهر طبیعی اوست.
تپههای شنی و زمردهای زیبا
این تصویر زیبا و خیال انگیز از منطقهای خاص از کشور برزیل گرفته شده است که به دشت تپههای شنیِ زمردین معروف است. این مردابهای کوچک و پرتعداد که عمق آب در آنها گاهی به 3 متر هم میرسد، بر اثر بارندگیهای فراوان ژانویه و ژوئن به وجود میآید. این منطقه که در این سالها به جاذبهای برای جذب گردشگرِ بیشتر برای کشور برزیل تبدیل شده است، به خاطر ظاهر مجذوب کنندهاش مورد توجه عکاسان قرار میگیرد. طول این مردابها ممکن است به 90 متر هم برسد و گاه با رودهایی باریک به هم وصل میشوند.
اسکلت معلم رانندگی باب اسفنجی!
بسیار پیش میاید که طبیعت دقیقا در آن زمانی که فکر میکنی همهچیز را دیدهای، برگی جدید برای متعجب کردنت رو کند. حتما تابحال تصویر ماهیهای بادکنکی را دیدهاید. ماهیهایی که با بادکردن بدنشان شکارچیان را میترسانند. این تصویر از اسکلت یکی از همین ماهیهای بادکنکی گرفته شده است.
وقتی کاملا تصادفی با بدلت روبرو میشوی
فرد حاضر در این عکس توضیح داده که به صورت تصادفی در حال گشت و گذار در این موزه بوده که با این تابلوی نقاشی با قدمت بیش از 100 سال روبرو شده است. شباهت دختر حاضر در تابلو که احتمالا در بیش از یک قرنِ گذشته زندگی میکرده با دختر حاضر در عکس غیرقابل انکار است.
سرگیجه یا هنر تحسین برانگیزِ معماری
بنای زیبا و از نظر مکان قرار گرفتن عجیبی که در عکس میبینید درحقیقت یک صومعه است. صومعه سامِلا در شهر ترابازون در ناحیه نزدیک به دریای سیاه در کشور ترکیه واقع شده است.
یک عالمه بچه میمون!
این گیاه که حتما برای ما ایرانیها خیلی آشناست در حقیقت گونهای از خانواده ارکیده است و با نام علمی دراکولا سیمیا ثبت شده است. شباهت فراوان این گلها با میمون توجه کاربران شبکههای اجتماعی را جلب کرده است.
یک خفاشِ غولپیکر
این موجود عجیب که در حین پرواز فرزند کم سن و سالش را هم حمل میکند، روباه پرنده هندی نامیده میشود. این عکسِ خاص را هِمانث کومار ثبت کرده است.
مانند رویا
این تصویر رویایی و خیال برانگیز از منطقهای خاص در شهر قاهره در کشور مصر، به نام خانههای میانه گرفته شده است و سبک خاص معماری آن قابل توجه است.
راهی دیوانهوار برای مبارزه با جنگلزدایی در آمازون
فرد حاضر در این تصویر یک فرد ماهر در چتربازی به نام لوییجی کانی است و او به خاطر دغدغههای محیط زیستیاش، ایدهای عجیب را عملی کرده است. لوییجی با هزینه شخصی محمولهای حامل بیش از 100 میلیون بذر درخت و گیاهِ بومی آمازون را خریداری کرده و برای جانِ دوباره دادن به جنگلهای آمازون به آن منطقه سفر کرده است. در نهایت لوییجی به همراه جعبهای چوبی و تجزیه شونده در طبیعتِ حاوی بذرها بر فراز جنگلهای آمازون از هواپیما پرید و به این شیوه عجیب بذرها را در سراسر جنگلهای آمازون پراکنده کرد. ظاهرا در این روش بیش از 95 درصد بذرها به گیاه تبدیل میشوند و نیازی به دخالت انسان هم نیست.
یک خوشه بزرگ تشکیل شده از خوشههای کوچک
این تصویر هم در روزهای پیش بسیار مورد توجه قرار گرفت. خوشهای غولآسا از انگور که از خوشههای معمولی انگور تشکیل شده و تصویری جالب را به وجود آورده است.
و در نهایت بفرمایید عسل طبیعی!