![](/themes/navayejonoub/images/header_print.png)
نوای جنوب:مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر می گوید: امسال به خاطر شرایط خشکسالی و کمبود بارشها تابستان سختی را از نظر منابع آبی پیش رو داریم.
نوای جنوب:
![](https://pgnews.ir/uploader/2919qqq.jpg)
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر می گوید: امسال به خاطر شرایط خشکسالی و کمبود بارشها تابستان سختی را از نظر منابع آبی پیش رو داریم.
ابوالحسن عالی در بازدید از استاندار بوشهر از پروژه های آبشیرینکن 35 هزار مترمکعبی سرتل و 17 هزار متر مکعبی بهمنی بوشهر اظهار داشت: بخش عمده آب مورد نیاز بوشهر از استانهای همسایه تأمین میشود، از این رو ۳۰ تا ۴۰ درصد تولید آب استان بوشهر از لحاظ حجمی تابع منابع آبی زیرزمینی و بارشها است
وی ظرفیت تولید آب از آب شیرین کنهای استان بوشهر را حدود ۴۰ هزار مترمکعب عنوان کرد و ادامه داد: از محل آب شیرین کن ۱۷ هزار مترمکعبی بوشهر ۱۰ هزار مترمکعب آن به تازگی تأمین شده است.
عالی با اشاره به اجرای تأسیسات آبشیرینکن در سیراف و وحدتیه افزود: آب شیرین کنهای دیگری در شهرهای دیگر استان در حال انعقاد قرارداد و آغاز عملیات اجرایی است که بهرهبرداری از آنها ۴۰ تا ۴۵ درصد نیاز آبی استان را در افق ۲۵ سال آینده تأمین خواهد کرد.