کد خبر: 31839 ، سرويس: اخبار استان بوشهر
تاريخ انتشار: 09 خرداد 1401 - 09:00
:آسیب های اجتماعی زنان و خانواده بطور جدی در گناوه شناسایی و پیگیری شود +تصاویر

نوای جنوب:مشاور امور بانوان فرماندار گناوه گفت :حذف آسیبهای اجتماعی بطور کامل ممکن نیست اما با برنامه ریزی مناسب می توان آنها را کنترل کرد. 

دولت خواه افزود : ارائه راهکارهای لازم جهت ارتقاء نقش و جایگاه نهاد خانواده و بنیان آن باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد .

نوای جنوب:به گزارش روابط عمومی فرمانداری، لیلا دولت خواه در دیدار با مسئول اورژانس اجتماعی اداره بهزیستی شهرستان ، کارشناسان و اساتید این حوزه عنوان کرد : بهره برداری از ظرفیت اورژانس اجتماعی در جهت پیشبرد امور مرتبط با زنان و خانواده باید در اولویت کارها قرار گیرد و در این زمینه شناسایی و دسته بندی مسائل و مشکلات زنان و شناخت آسیبهای اجتماعی مرتبط با زنان و خانواده باید بطور جد پیگیری شود. 

مشاور امور بانوان فرماندار گناوه گفت :حذف آسیبهای اجتماعی بطور کامل ممکن نیست اما با برنامه ریزی مناسب می توان آنها را کنترل کرد. 

دولت خواه افزود : ارائه راهکارهای لازم جهت ارتقاء نقش و جایگاه نهاد خانواده و بنیان آن باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد .









لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/31839